Overleg marketing in Amersfoort

Online marketingbureau in Amersfoort

Wij zijn Milkshake marketing, hét no nonsense online marketingbureau uit Amersfoort. Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met online marketing?

Hét online marketingbureau uit Amersfoort: Milkshake marketing

Sluit jouw bedrijfsstrategie goed aan op jouw marketingplan? En klopt wat je op het gebied van marketing vertelt met wat je doet in de praktijk? Bij Milkshake marketing, hét no nonsense online marketingbureau uit Amersfoort, ben je aan het juiste adres voor een messcherpe bedrijfsstrategie, kick-ass concepten en goed converterende content en advertenties. Met meer dan 30 jaar ervaring en vele mooie projecten in Amersfoort en omgeving, weten we precies hoe we jou kunnen helpen. Dit doen we door de vinger op de zere plek te leggen en dit om te draaien naar succesvolle strategieën en marketinguitingen. Zo beriek jij de resultaten waar je altijd al op hebt gehoopt. Heb je ondersteuning nodig met jouw online marketing in regio Amersfoort? Wij kunnen je helpen met jouw wensen!

Milkshake marketing in Amersfoort zorgt voor resultaat

Als je jouw bedrijf online wilt laten groeien, is het belangrijk dat je opvalt. Dat klinkt misschien eenvoudiger dan het is. Want je wil natuurlijk ook de doelen behalen die je hebt staan in je marketingplan. Maar soms levert je marketing tóch niet de resultaten op waar jij op had gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit het knelpunt? En belangrijker nog, hoe zet je dit om in waardevolle marketingkansen?

Wij zijn hét online marketingbureau in Amersfoort dat verder kijkt dan jouw marketingstrategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep. Op basis daarvan maken we campagnes met ambitieuze doelen die goed aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Zo boek jij de juiste resultaten!

Waar kunnen we jou bij helpen?

  • Bedrijfsstrategie
    We werken met een persoonlijke aanpak en maken een heldere analyse van jouw organisatie. Wat zijn je pijnpunten? En waarom behaal je jouw doelen niet? Op basis hiervan geven we je een concreet strategisch advies voor verbeteringen. Dit advies vormt de basis van het marketingplan. Zo hebben we voor het online platform Holistik met succes een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel ontwikkeld en hebben we een succesvolle online strategie gemaakt om een nieuwe doelgroep aan te spreken.
  • Concept
    Nadat de basis is gelegd, bedenken we creatieve concepten die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijf. Onze concepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen! Neem eens een kijkje in ons project met Doosjesdeal in omgeving Amersfoort, dat naadloos aansluit bij de visie die Doosjesdeal voor ogen had.
  • Content en ads
    Advertenties, vormgeving en socialmediacontent… Wij weten dat maken een geval apart is. Ons team werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw organisatie goed voor de dag komt op gebied van online marketing. Zo maken wij samen met Noordhoff professional creatieve content en bouwen we een gezellige en nuttige online community op.

Benieuwd wat wij kunnen doen voor jou?

Projecten waar we trots op zijn

Van fantastische marketingcampagnes voor organisaties in Amersfoort tot creatieve concepten voor landelijke bedrijven, wij hebben boordevol ervaring in de pocket. Natuurlijk kunnen we jou uitgebreid vertellen hoe effectief ons werk is en hoe we er samen voor zorgen dat je je marketingdoelen behaalt, maar het is leuker om het zelf te ontdekken in de onderstaande cases.

Marketingbureau in het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort

Daam Fockemalaan 22

Ons marketingbureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes. Deze bijzondere geschiedenis zorgt natuurlijk voor ontzettend veel inspiratie die we kunnen inzetten voor mooie marketingcampagnes. Mensen komen hier in Amersfoort veel samen, zowel binnen als buiten. Want het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

Klanten

Waar we blij van worden

Alvast extra hulp met jouw marketing?

Nieuwsgierig hoe je zelf kunt beginnen met marketing? Wij schrijven regelmatig blogs om je goed op weg te helpen. Misschien wil je wel een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen. Of je vraagt je af waarom een goede strategie nou zo belangrijk is. Misschien heb je wel eens een LinkedInbericht gepost, maar werd deze niet gelezen. In onze blogs vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je kunt ook een afspraak bij ons maken en bij ons langskomen in Amersfoort.