Logo van Milkshake Marketing, met op de achtergrond overleg door marketeers van Milkshake Marketing, onlinemarketing in Amersfoort

Online marketing bureau Amersfoort

Wij zijn Milkshake marketing, hét no nonsense online marketingbureau in Amersfoort. Samen met jou tillen we de online marketing van jouw bedrijf naar het hoogste niveau.

Vandaag beginnen? Neem gelijk contact op!
Twee medewerkers van online marketingbureau Milkshake Marketing in Amersfoort, achter een computer aan het overleggen.
Milkshake Marketing

Hét online marketingbureau
in Amersfoort

Milkshake marketing, opgericht door ervaren marketeers Kim en Colinda, is dé plek voor bedrijven in regio Amersfoort om een boost te geven aan hun online marketing. Ook in Amersfoort zijn veel bedrijven op zoek naar een online marketingbureau die voor hun een sterke strategie en meeslepende uitvoering kan produceren, gelukkig staan wij altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Een persoonlijke touch vinden we belangrijk en daarom kijken we altijd eerst naar je waarden en kansen als bedrijf. Dit doen we door de vinger op de zere plek te leggen en dit om te draaien naar succesvolle strategieën en marketinguitingen.

Het is onze missie om bedrijven te inspireren en ondersteunen bij de verschillende aspecten van marketing, van strategie tot content. Daarom bieden wij marketingdiensten op maat. Zo bereik jij de resultaten waar je altijd al op hebt gehoopt.

Bij Milkshake marketing, hét no nonsense online marketing bureau uit Amersfoort, ben je aan het juiste adres voor een messcherpe bedrijfsstrategie, kick-ass concepten en goed converterende content en advertenties. Heb je ondersteuning nodig met jouw online marketing strategie in Amersfoort? Wij kunnen je helpen met jouw wensen!

Aanpak

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

We vinden jouw bedrijf en je doelen erg belangrijk en om deze te bereiken beginnen we met onderzoek naar jouw waarden en pijnpunten. Wat zijn je kansen? En waarom behaal je jouw doelen niet? Op basis hiervan geven we je een concreet strategisch advies voor verbeteringen.

Zo hebben we voor het online platform Holistik met succes een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel ontwikkeld en hebben we een succesvolle online marketingstrategie gemaakt om een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Concept

Wanneer er een stevige strategie staat, bedenken we creatieve concepten die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijf. Onze online marketingconcepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen!

Neem eens een kijkje in ons project met Doosjesdeal in omgeving Amersfoort, dat naadloos aansluit bij de visie die Doosjesdeal voor ogen had.

Content & Ads

Is je website toe aan zoekmachine optimalisatie? Of heb je liever dat wij je social media marketing uit handen nemen? Wij weten dat online marketing een vak apart is. Ons team van online marketing specialisten heeft gelukkig veel ervaring en werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf goed voor de dag komt op gebied van online marketing.

Zo maken wij ook samen met Noordhoff professional creatieve content en bouwen we een gezellige en nuttige online community op.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Milkshake marketing in Amersfoort zorgt voor resultaat

Als je jouw bedrijf online wilt laten groeien, is het belangrijk dat je opvalt. Dat klinkt misschien eenvoudiger dan het is. Het is de wens van ieder bedrijf in Amersfoort om op te vallen met hun online marketing, maar toch zien we vaak dat er een stuk van de puzzel ontbreekt. Dit kan er voor zorgen dat je marketing tóch niet de resultaten oplevert waar je op had gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit het knelpunt? En belangrijker nog, hoe zet je dit om in waardevolle marketingkansen?

Wij zijn hét online marketing bureau uit Amersfoort dat verder kijkt dan jouw marketingstrategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep. Op basis daarvan maken we campagnes met ambitieuze doelen die goed aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Zo boek jij de juiste resultaten!

Projecten

Waar we trots op zijn

Van fantastische marketingcampagnes voor organisaties in Amersfoort tot creatieve concepten voor landelijke bedrijven, wij hebben boordevol ervaring in de pocket. Natuurlijk kunnen we jou uitgebreid vertellen hoe effectief ons werk is en hoe we er samen voor zorgen dat je je marketingdoelen behaalt, maar het is leuker om het zelf te ontdekken in de onderstaande cases.

Samenwerken

Klaar voor de volgende stap?

Heb je hulp nodig met social media marketing? Of misschien met Google Ads? Tijd om ook jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen. Bij Milkshake Marketing in Amersfoort nemen we graag de tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, dus maak snel een afspraak!

Klanten

Waar we blij van worden

Zelf alvast aan de gang?

Alvast wat kennis opdoen over online marketing, of zelf wat uitproberen? Wij schrijven regelmatig blogs om je op weg te helpen. Misschien wil je wel een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen. Of je vraagt je af waarom een goede strategie nou zo belangrijk is. Misschien heb je wel eens een LinkedInbericht gepost, maar werd deze niet gelezen. In onze blogs vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Kom dan bij ons langs in Amersfoort en dan kijken we samen naar een plan op maat voor jouw bedrijf!

FAQ's

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over online marketing in Amersfoort, dus hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je marketingvragen graag.

Wat zijn de voordelen van een marketingbureau?
Kan Milkshake Marketing mijn websitepositie op Google verbeteren?
Is een strategie altijd nodig?
Welke marketingdiensten biedt Milkshake marketing?
Hoeveel controle heb ik over de marketing uitingen?
Onze locatie

Het Marketing bureau in
het klooster

Het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster

Ons online marketing bureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Het is deze bijzondere omgeving die ons elke dag nieuwe inspiratie biedt voor sterke strategieën en mooie marketingcampagnes. Mensen uit Amersfoort komen hier veel samen, zowel binnen als buiten. Het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

Groen stijlelement