Logo van Milkshake Marketing, met op de achtergrond overleg door marketeers van Milkshake Marketing, online marketing bureau in Amersfoort

Marketing bureau Nijkerk

Milkshake marketing is hét no nonsense online marketing bureau dat werkt voor bedrijven in Nijkerk. Samen tillen we jouw marketing naar het hoogste niveau.

Snel beginnen? Maak een afspraak!
Twee medewerkers van online marketingbureau Milkshake Marketing in Nijkerk, achter een computer aan het overleggen.
ONZE WAARDE

Waarom jij kiest voor Milkshake Marketing

Milkshake marketing, opgericht door ervaren marketeers Kim en Colinda, is dé plek voor marketing in Nijkerk. Ook in Nijkerk zijn veel bedrijven op zoek naar een online marketing bureau die kan helpen met het oppakken en uitbreiden van hun marketig. Wij hebben zat experts in huis die allen klaar staan om hun ervaring en inzichten in te zetten. Een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk en daarom kijken we eerst naar je identiteit als bedrijf. We leggen de vinger op de zere plek leggen en draaien we dit om naar succesvolle marketingstrategieën en content.

Heb jij ondersteuning nodig bij marketing? Het is onze missie om bedrijven te inspireren en ondersteunen bij alle nodige aspecten van marketing, van strategie tot content. Milkshake Marketing biedt marketingdiensten op maat, we kijken naar wat jij nodig hebt om de beste resultaten te halen.

Bij Milkshake marketing, hét no nonsense marketing bureau voor bedrijven uit Nijkerk, ben je aan het juiste adres voor alles wat met marketing te maken heeft. Een messcherpe bedrijfsstrategie, indrukwekkende concepten en content met het oog op je doelgroep, wij hebben alle kennis in huis om jou te laten uitblinken op gebied van marketing. Heeft jouw onderneming in Nijkerk behoefte aan wat extra marketinghulp? Wij gaan voor je aan het werk!

Aanpak

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Om een goede marketingstrategie op te bouwen kijken we altijd eerst naar jouw bedrijf en de waarde die je biedt voor de klant. Wat zijn je kernwaarden en wat zijn je marketingdoelen? We maken deze analyse om jou nieuwe inzichten te bieden over je bedrijf en om duidelijke doelen te formuleren. Op basis hiervan geven we je een concrete strategie voor verbeteringen.

Zo hebben we voor het online platform Holistik met succes een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel ontwikkeld en hebben we een succesvolle marketingstrategie gemaakt om een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Concept

Wanneer we die sterke basis hebben staan, bedenken we een creatief concept dat perfect aansluit bij jouw doelgroep en bedrijf. Onze marketingconcepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen!

Om te zien wat wij kunnen met een goed concept, kan je kijken naar ons project met Doosjesdeal in omgeving Amersfoort. Ons creatieve concept sluit naadloos aan bij de visie die Doosjesdeal voor ogen had.

Content & Ads

Wil jij ondersteuning bij je uitingen op social media? Of heb je nieuwe seo teksten nodig voor jouw website? Wij weten dat marketing een vak apart is. Gelukkig heeft ons ervaren team een grote passie voor SEO, SEA (Google Ads) en contentmarketing. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie uitblinkt in marketing.

Zo maken wij ook samen met Noordhoff professional creatieve content en bouwen we een gezellige en nuttige online community op.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Milkshake marketing in Nijkerk zorgt voor resultaat

Wil jij opvallen met jouw marketing? Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Het is de wil van ieder bedrijf om op te vallen met hun marketing, maar toch zien we vaak dat er een stuk van de puzzel ontbreekt. Dit kan er voor zorgen dat je marketing tóch niet de resultaten oplevert waar jij op had gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit het knelpunt? En belangrijker nog, hoe zet je dit om in waardevolle marketingkansen?

Wij zijn hét marketing bureau in regio Nijkerk dat verder kijkt dan jouw marketingstrategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep en zetten we geweldige campagnes op om jouw doelgroep te bereiken. Zo boek jij geweldige resultaten!

Projecten

Waar we trots op zijn

Van fantastische marketingcampagnes voor organisaties in Amersfoort en Nijkerk tot creatieve concepten voor landelijke bedrijven, wij hebben boordevol ervaring in de pocket. We kunnen hier wel een hele paragraaf schrijven over onze successen, maar het is natuurlijk veel leuker als je zelf een kijkje kan nemen!

Klik op een van de onderstaande cases en laat je inspireren!

Samenwerken

Klaar voor de volgende stap?

Wij helpen jou graag aan een strategie en content waar niet alleen jij, maar ook je doelgroep blij van wordt. Bij Milkshake Marketing nemen we de tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf uit Nijkerk, dus maak snel een afspraak!

Klanten

Waar we blij van worden

Graag zelf al wat uitproberen?

Wil je zelf alvast wat leren over marketing? Neem dan een kijkje op onze blogpagina! Deze pagina vullen wij regelmatig met blogs over verschillende onderwerpen, deze helpen je opweg bij het aanpakken van jouw marketing. Wil je een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je graag weten waarom een goede strategie nou zo belangrijk is? Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou.

En wanneer je klaar bent voor de volgende stap? Kom dan gezellig langs in Amersfoort en dan kijken we samen naar een plan op maat voor jouw bedrijf!

Onze locatie

Het marketing bureau in
het klooster

Het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster

Ons online marketing bureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort, vlakbij Nijkerk. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Het is deze bijzondere omgeving die ons elke dag nieuwe inspiratie biedt voor sterke strategieën en mooie marketingcampagnes. Mensen uit Amersfoort komen hier veel samen, zowel binnen als buiten. Het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

FAQ's

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over marketing in Nijkerk, dus hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je marketingvragen graag.

Wat zijn de voordelen van een marketingbureau?
Kan Milkshake Marketing mijn websitepositie op Google verbeteren?
Is een strategie altijd nodig?
Welke marketingdiensten biedt Milkshake marketing?
Hoeveel controle heb ik over de marketing uitingen?
Groen stijlelement