Logo van Milkshake Marketing, met op de achtergrond overleg door marketeers van Milkshake Marketing, online marketing bureau in Amersfoort

Marketing bureau Spakenburg

Milkshake marketing is hét no nonsense online marketing voor bedrijven in Spakenburg. Ben jij toe aan een nieuwe strategie, of heb je hulp nodig met het bedenken en uitwerkn van content? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je klaar voor de volgende stap? Samen zorgen we voor resultaat.
Twee medewerkers van online marketingbureau Milkshake Marketing in Bunschoten, achter een computer aan het overleggen.
ONZE Waarde

Wat wij betekenen voor bedrjven in Spakenburg

Milkshake marketing is dé plek voor bedrijven in Spakenburg die op zoek zijn naar een marketingbureau met een kritische blik een vernieuwende ideeën. Wij zijn altijd bezig met het ondersteunen van bedrijven die graag meer resultaten willen halen uit hun online én offline marketing. Onze experts kijken naar jouw meerwaarde als onderneming en maken hier een succesvolle marketingstrategie van.

Het is onze missie om bedrijven te inspireren en ondersteunen bij alle nodige aspecten van marketing, van strategie tot content. Ieder bedrijf heeft andere behoeftes, daarom bieden wij marketingdiensten op maat. Met een pakket dat bij jou past zorgen we samen dat we de beste resultaten behalen.

Bij Milkshake marketing, hét no nonsense marketing bureau voor bedrijven uit Spakenbug, ben je aan het juiste adres voor alles wat met marketing te maken heeft. Een messcherpe bedrijfsstrategie, indrukwekkende concepten en content met het oog op je doelgroep, wij hebben alle kennis in huis om jou te laten uitblinken op gebied van marketing. Heeft jouw onderneming in Spakenburg behoefte aan een marketingboost? Dan ben je bij ons aan het juist adres!

Aanpak

Hoe wij aan het werk gaan

Strategie

Om de juiste resultaten te behalen met marketing, is het belangrijk om te beginnen bij de strategie. We kijken eerst goed naar jouw bedrijf en de waarde die je biedt voor de klant. Wat zijn je kernwaarden en wat zijn je marketingdoelen? We maken een analyse om jou nieuwe inzichten te bieden en om duidelijke doelen te formuleren. Op basis hiervan geven we je een concrete marketingstrategie.

Zo hebben we voor het online platform Holistik met succes een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel ontwikkeld en hebben we een succesvolle marketingstrategie gemaakt om een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Concept

Heb jij een goede marketingstrategie staan? Dan is het tijd om een creatief concept te bedenken dat perfect aansluit bij jouw doelgroep en bedrijf. Onze marketingconcepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen!

Om te zien wat wij kunnen met een goed concept, kan je kijken naar ons project met Doosjesdeal in omgeving Amersfoort. Ons creatieve concept sluit naadloos aan bij de visie die Doosjesdeal voor ogen had.

Content & Ads

Wil jij ondersteuning bij je uitingen op social media? Of heb je nieuwe seo teksten nodig voor jouw website? Wij weten het als geen ander: marketing is een vak apart. Gelukkig heeft ons team een veel ervaring met SEO, SEA (Google Ads) en het bedenken van geweldige content. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie uitblinkt in marketing.

Zo maken wij ook samen met Noordhoff professional creatieve content en bouwen we een gezellige en nuttige online community op.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Milkshake marketing in Spakenburg zorgt voor resultaat

Wil jij opvallen met jouw marketing? Wij weten hoe! Ieder bedrijf streeft ernaar om op te vallen met hun marketing, maar toch zien we vaak dat er een stuk van de puzzel ontbreekt. Dit zogt er vaak voor dat de marketing tóch niet de resultaten oplevert waar je op had gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit het knelpunt? En belangrijker nog, hoe zet je dit om in waardevolle marketingkansen?

Wij zijn hét marketing bureau in regio Spakenburg dat verder kijkt dan de marketingvraag. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep en zetten we geweldige campagnes op om jouw doelgroep te bereiken. Zo boek jij geweldige resultaten!

Projecten

Waar we trots op zijn

Van fantastische marketingcampagnes voor organisaties in Amersfoort en Spakenburg tot creatieve concepten voor landelijke bedrijven, wij hebben boordevol ervaring in de pocket. We kunnen hier natuurlijk beschrijven wat we allemaal gedaan hebben, maar het is een stuk leuker als je zelf even kan kijken!

Klik op een van de onderstaande cases en laat je inspireren!

Samenwerken

Klaar voor de volgende stap?

Wij helpen jou aan een sterke strategie en converterende content waar niet alleen jij, maar ook je doelgroep blij van wordt. Bij Milkshake Marketing, hét marketing bureau voor bedrijven in Spakenburg, nemen we de tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Maak snel een afspraak!

Klanten

Waar we blij van worden

Graag zelf al wat uitproberen?

Ben jij een marketing-doe-het-zelf'er? Neem dan een kijkje op onze blogpagina! Deze pagina vullen wij regelmatig met blogs over verschillende onderwerpen, allemaal om jou opweg te helpen bij het aanpakken van jouw marketing. Wil je een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je graag weten waarom een goede strategie nou zo belangrijk is? Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou.

En wanneer je klaar bent voor de volgende stap? Kom dan gezellig langs in Amersfoort en dan kijken we samen naar een plan op maat voor jouw bedrijf!

FAQ's

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over marketing in Bunschoten, dus hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je marketingvragen graag.

Wat zijn de voordelen van een marketingbureau?

In de huidige markt is een digitale identiteit voor elk bedrijf onmisbaar. Veel bedrijven vinden het moeilijk om het maximale te halen uit hun online marketing, een marketingbureau kan hierbij helpen. De ervaring en inzichten van marketeers halen de last van een ingewikkelde marketingstrategie van jouw schouders en zorgen ervoor dat ook jouw bedrijf uitblinkt in marketing.

Kan Milkshake Marketing mijn websitepositie op Google verbeteren?

Absoluut! We hebben een team vol enthousiaste experts die niets liever doen dan creatieve webteksten schrijven voor verschillende bedrijven. Ons team kent de ins en outs van Google en weet als geen ander hoe we jouw bedrijfspagina laten stijgen in de zoekresultaten.

Is een strategie altijd nodig?

Ja! Een goede marketingstrategie is essentieel. We brengen de doelen en waarden van jouw bedrijf in kaart en zetten dit om naar een strategie waar je 'U' tegen zegt. Een marketingstrategie is het lange-termijnplan dat er voor gaat zorgen dat jouw marketing uitingen ook echt het resultaat opleveren waar je naar streeft.

Welke marketingdiensten biedt Milkshake marketing?

Milkshake marketing biedt marketingdiensten op maat. We bieden onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing en e-mailmarketing aan. We hebben veel ervaring op zak, onze marketeers weten als geen ander hoe ze de marketing van jouw bedrijf naar het hoogste niveau kunnen tillen.

Hoeveel controle heb ik over de marketing uitingen?

Bij Milkshake marketing vinden we een persoonlijke aanpak heel erg belangrijk. Ons team werkt graag samen met jou aan de marketing uitingen, we waarderen het ook als je zelf met suggesties komt! En zetten wij zelf alle content in elkaar? Dan kijk jij altijd nog even naar onze creaties voordat ze worden gepost.

Heb jij een andere vraag over marketing? Neem gerust contact op, we beantwoorden je vragen graag.

Onze locatie

Het marketing bureau in
het klooster

Het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster

Ons online marketing bureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort, vlakbij Spakenburg. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Het is deze bijzondere omgeving die ons elke dag nieuwe inspiratie biedt voor sterke strategieën en mooie marketingcampagnes. Mensen uit Amersfoort komen hier veel samen, zowel binnen als buiten. Het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

Groen stijlelement