Logo van Milkshake Marketing, met op de achtergrond overleg door marketeers van Milkshake Marketing, onlinemarketing in Amersfoort

Marketing bureau Hoevelaken

Wij zijn Milkshake marketing, hét no nonsense online marketing bureau voor bedrijven uit Hoevelaken. Samen helpen wij jouw online marketing naar hoogste niveau.

Zin om gelijk aan de slag te gaan? Wij ook!
Twee medewerkers van online marketingbureau Milkshake Marketing in Hoevelaken, achter een computer aan het overleggen.
Onze waarde

Waarom bedrijven in Hoevelaken kiezen voor Milkshake Marketing

Milkshake marketing, opgericht door ervaren online marketing specialisten Kim en Colinda, is dé plek voor marketing in Hoevelaken. Ook in Hoevelaken zijn veel bedrijven op zoek naar een online marketingbureau om een boost te geven aan hun strategie en uitvoering, gelukkig staan wij altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Een persoonlijke touch vinden we belangrijk en daarom kijken we altijd eerst naar je waarden en kansen als bedrijf. We leggen de vinger op de zere plek en draaien dit om naar succesvolle marketingstrategieën en content.

We zien het als onze missie om bedrijven te inspireren en ondersteunen bij alle nodige aspecten van marketing, van strategie tot content. Heb je hulp nodig met social media marketing? Of misschien met Google Ads? Milkshake Marketing biedt marketingdiensten op maat, zodat jij de resultaten kan bereiken die je voor ogen hebt.

Bij Milkshake marketing, hét no nonsensemarketingbureau voor bedrijven uit Hoevelaken, ben je aan het juiste adres voor een messcherpe bedrijfsstrategie, indrukwekkende concepten en content met het oog op je doelgroep. Ook zorgen wij ervoor dat je advertenties echt beginnen met converteren. Heb je ondersteuning nodig met jouw marketing in Hoevelaken? Wij gaan voor je aan het werk!

Aanpak

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Als we je marketing willen aanpakken, dan beginnen we met de strategie. Om een goede marketingstrategie op te bouwen kijken we altijd eerst naar jouw bedrijf en de waarde die je biedt voor de klant. Wat zijn je kernwaarden en wat zijn je marketingdoelen? Op basis hiervan geven we je een concrete strategie voor verbeteringen.

Zo hebben we voor het online platform Holistik met succes een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel ontwikkeld en hebben we een succesvolle marketingstrategie gemaakt om een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Concept

Wanneer we een sterke basis hebben om op te bouwen, bedenken we voor jou een creatief concept dat perfect aansluit bij jouw doelgroep en bedrijf. Onze marketingconcepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen!

Neem eens een kijkje in ons project met Doosjesdeal in omgeving Amersfoort, dat naadloos aansluit bij de visie die Doosjesdeal voor ogen had.

Content & Ads

Is je website toe aan zoekmachine optimalisatie? Of heb je liever dat wij je social media marketing uit handen nemen? Wij weten dat online marketing een vak apart is. Gelukkig hebben onze specialisten een grote passie voor SEO, Google Ads en contentmarketing! We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw organisatie uitblinkt in marketing.

Zo maken wij bijvoorbeeld samen met Noordhoff professional om creatieve content te maken, waarmee we een gezellige en nuttige community opbouwen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Milkshake marketing in Hoevelaken zorgt voor resultaat

Wil jij opvallen met jouw marketing? Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Het is de wens van ieder bedrijf in Hoevelaken om op te vallen met hun online marketing, maar toch zien we vaak dat er een stuk van de puzzel ontbreekt. Dit kan er voor zorgen dat je marketing tóch niet de resultaten oplevert waar jij op had gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit het knelpunt? En belangrijker nog, hoe zet je dit om in waardevolle kansen voor jouw online marketing?

Wij zijn hét marketing bureau in regio Hoevelaken dat verder kijkt dan jouw strategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep. Op basis van de waarde van je bedrijf en de wensen voor je marketing maken we campagnes die goed aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Zo boek jij geweldige resultaten!

Projecten

Waar we trots op zijn

Van fantastische marketingcampagnes voor organisaties in Amersfoort en Hoevelaken tot creatieve concepten voor landelijke bedrijven, wij hebben boordevol ervaring in de pocket. We kunnen hier wel een hele paragraaf schrijven over onze successen, maar het is natuurlijk veel leuker als je zelf een kijkje kan nemen!

Klik op een van de onderstaande cases en laat je inspireren!

Aan de slag

Klaar voor de volgende stap?

Ben je er klaar voor? Wij helpen jou aan een strategie en content waar niet alleen jij, maar ook je doelgroep blij van wordt. Bij Milkshake Marketing nemen we graag de tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf uit Hoevelaken, dus maak snel een afspraak!

Klanten

Waar we blij van worden

Zef uitproberen?

Ben jij een marketing doe-het-zelver? Neem dan een kijkje op onze blogpagina! Wij helpen jou graag met het opzetten van je marketing door onze kennis te delen met blogs. Deze artikelen helpen je opweg bij het vernieuwen van jouw marketingstrategie. Wil je een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je graag weten waarom een goede strategie nou zo belangrijk is? Geen stress! We helpen je graag een stukje op weg.

En ben je klaar voor de volgende stap? Kom dan gezellig langs in Amersfoort en dan kijken we samen naar een plan op maat voor jouw bedrijf!

Onze locatie

Het Marketing bureau in
het klooster

Het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster

Ons online marketing bureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort, vlakbij Hoevelaken. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Het is deze bijzondere omgeving die ons elke dag nieuwe inspiratie biedt voor sterke strategieën en mooie marketingcampagnes. Mensen uit Amersfoort komen hier veel samen, zowel binnen als buiten. Het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

FAQ's

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over marketing in Hoevelaken, dus hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je marketingvragen graag.

Wat zijn de voordelen van een marketingbureau?
Kan Milkshake Marketing mijn websitepositie op Google verbeteren?
Is een strategie altijd nodig?
Welke marketingdiensten biedt Milkshake marketing?
Hoeveel controle heb ik over de marketing uitingen?
Groen stijlelement