Logo van Milkshake Marketing, met op de achtergrond overleg door marketeers van Milkshake Marketing, onlinemarketing in Amersfoort

Marketing bureau Leusden

Wij zijn Milkshake marketing, hét no nonsense online marketing bureau voor bedrijven in Leusden. Samen zorgen we ervoor dat jouw marketingdromen realiteit worden!

Zin om gelijk aan de slag te gaan? Wij ook!
Twee medewerkers van online marketingbureau Milkshake Marketing in Leusden, achter een computer aan het overleggen.
ONze Belofte

Waarom bedrijven in Leusden kiezen voor Milkshake Marketing

Milkshake marketing, opgericht door ervaren marketeers Kim en Colinda, is dé plek voor online marketing in Leusden. Ook in Leusden zijn veel bedrijven op zoek naar een online marketingbureau om een boost te geven aan hun marketing, gelukkig staan wij altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Wij vinden een persoonlijke touch belangrijk en daarom kijken we altijd eerst naar je bedrijf. We leggen de vinger op de zere plek en draaien dit om naar succesvolle marketingstrategieën en content.

We zien het als onze missie om bedrijven te inspireren en ondersteunen bij alle nodige aspecten van marketing, van strategie tot content. Milkshake Marketing biedt marketingdiensten op maat, zodat jij de resultaten kan bereiken die je voor ogen hebt.

Bij Milkshake marketing, hét no nonsensemarketingbureau voor bedrijven uit Leusden, ben je aan het juiste adres voor een messcherpe bedrijfsstrategie, indrukwekkende concepten en content met het oog op je doelgroep. Ook zorgen wij ervoor dat je advertenties echt beginnen met converteren. Heb je ondersteuning nodig met jouw marketing in Leusden? Wij gaan voor je aan het werk!

Aanpak

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Wij weten als geen ander, een goede strategie is de kern van marketing. Om een goede marketingstrategie op te bouwen kijken we altijd eerst naar jouw bedrijf en de waarde die je biedt voor de klant. Want, wat zijn nou die kernwaarden en heb je marketingdoelen die daar op aansluiten? Op basis hiervan geven we je een concrete strategie voor verbeteringen.

Zo hebben we voor het online platform Holistik met succes een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel ontwikkeld en hebben we een succesvolle marketingstrategie gemaakt om een nieuwe doelgroep mee aan te spreken.

Concept

Wanneer die kern staat, bedenken we voor jou een creatief concept dat perfect aansluit bij jouw doelgroep en bedrijf. Onze marketingconcepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen!

Neem eens een kijkje bij ons project met Doosjesdeal in omgeving Amersfoort, dat naadloos aansluit bij de visie die Doosjesdeal voor ogen had.

Content & Ads

Is jouw website toe aan wat SEO-teksten? Of heb je liever dat wij je social media uit handen nemen? Wij weten als geen ander dat marketing een vak apart is. Gelukkig heeft ons ervaren team een grote passie voor SEA (Google Ads), webteksten schrijven en contentmarketing, zo weten we altijd supersterke content te creëren. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw organisatie uitblinkt in marketing.

Zo maken wij ook samen met Noordhoff professional creatieve content en bouwen we een gezellige en nuttige online community op.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Milkshake marketing in Leusden zorgt voor resultaat

Wil jij opvallen met jouw marketing? Helaas is ben je niet de enige. Zo is het de wil van ieder bedrijf om te stralen op marketinggebied, maar toch zien we vaak dat er een stuk van de puzzel ontbreekt. Dit kan er voor zorgen dat je marketing tóch niet de resultaten boekt waar jij op had gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit het knelpunt? En belangrijker nog, hoe zet je dit om in waardevolle marketingkansen?

Wij zijn hét marketing bureau in regio Leusden dat verder kijkt dan jouw marketingstrategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep. We bedenken een geweldig concept dat jouw doelgroep aanspreekt en hebben dan ook nog de experts in huis om de content zelf in elkaar te zetten. Zo boek jij geweldige resultaten!

Projecten

Waar we trots op zijn

Wij hebben al fantastische marketingcampagnes en veel creatieve concepten mogen bedenken. Niet alleen in Amersfoort of Leusden, maar ook voor landelijke organisaties. Wij hebben boordevol ervaring in de pocket. We kunnen hier wel een hele paragraaf schrijven over onze successen, maar het is natuurlijk veel leuker als je zelf een kijkje kan nemen!

Klik op een van de onderstaande cases en laat je inspireren.

Samenwerken

Klaar voor de volgende stap?

Tijd om ook jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Bij Milkshake Marketing nemen we graag de tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf uit Leusden, dus maak snel een afspraak!

Klanten

Waar we blij van worden

Tijd om de handen uit de mouwen te steken

Neem je het liefst eerst zelf je marketing onder handen? Neem dan een kijkje op onze blogpagina! Deze pagina vullen wij regelmatig met blogs over verschillende onderwerpen, we helpen je graag een stukje opweg. Wil je een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je graag weten waarom een goede strategie nou zo belangrijk is? Wij delen graag onze ervaringen met verschillende soorten marketing.

En wanneer je klaar bent voor de volgende stap? Kom dan gezellig langs in Amersfoort en dan kijken we samen naar een plan op maat voor jouw bedrijf!

Onze locatie

Het marketing bureau in
het klooster

Het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster

Ons online marketing bureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort, vlakbij Leusden. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Het is deze bijzondere omgeving die ons elke dag nieuwe inspiratie biedt voor sterke strategieën en mooie marketingcampagnes. Mensen uit Amersfoort komen hier veel samen, zowel binnen als buiten. Het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

FAQ's

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over marketing in Leusden, dus hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je marketingvragen graag.

Wat zijn de voordelen van een marketingbureau?
Kan Milkshake Marketing mijn websitepositie op Google verbeteren?
Is een strategie altijd nodig?
Welke marketingdiensten biedt Milkshake marketing?
Hoeveel controle heb ik over de marketing uitingen?
Groen stijlelement