Milkshake marketing. Hét no nonsense marketingbureau uit Amersfoort

Hoe kunnen we je helpen met je strategie of concept?

Hi! Wij zijn Milkshake Marketing. Hét no nonsense marketingbureau uit Amersfoort

Marketingstrategie, concept en contentcreatie

Wij zijn een no nonsense marketingbureau uit Amersfoort. Wil je als bedrijf de volgende stap maken in je professionaliseren? We helpen je graag met je marketingstrategie, concept én de uitwerking daarvan.

 

We doen dat niet met ellenlange trajecten en dikke rapporten. We doen dat wél met een enorme betrokkenheid, jarenlange kennis en ervaring en een goede portie lef. Je wilt je tenslotte onderscheiden, dus durf dat ook de juiste keuzes te maken.

 

Wij zijn je team!

Marketingbureau strategie en contentcreatie logo

AANPAK

Hoe kunnen we jou helpen?

Zo doen wij het!

We baseren ons op drie stappen.

Ook al heeft ieder traject zijn eigen aanpak, toch is er een rode draad te bepalen. En die volgen we ook samen met jou. Hiervoor doorlopen we onze drie stappen Strategie, Concept, Beheer. We bekijken samen wat er voor jouw traject nodig is.

We kunnen je helpen met een van onze pakketten, op maat voor een specifieke vraag of op interimbasis voor een project of vaste dag in de week. Als marketingbureau uit Amersfoort komen we graag bij je op locatie.

Strategie

Strategie

We verplaatsen ons in jouw schoenen, doorzien snel je doelen, toekomstvisie en verbeterpunten. Op basis daarvan krijg je een passende strategie voor je groeipad.

Concept

Concept

Merk je dat je content een rode draad mist? Dan is een concept je redmiddel. Op basis van je strategie bedenken we een concept waar je niet omheen kunt. Het moet je doelgroep tenslotte in beweging brengen.

Beheer

Beheer

Dan heb je een spot on strategie en een supervet concept. Maar dan moet het nog gemaakt worden. En hoe zorg je ervoor dat je de continuïteit borgt? Wij helpen je hierbij door op afgesproken tijden te leveren en beheren desgewenst je accounts en website.

KLANTEN

Deze merken gingen je voor,

PRIJZEN

Fatsoenlijke prijzen. Persoonlijke service.

Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor de strategische trajecten, het bedenken van een concept of om ons in te zetten als je marketingteam op afstand voor het beheer van je socials of advertenties. Op afstand betekent dan wel vlak om de hoek, want we zitten zelf in Amersfoort. Bekijk onze prijspakketten voor een voordelig en compleet aanbod.

Wil je ons inzetten voor een project? Dan maken we graag een maatwerkafspraak. Je kunt ons zowel inzetten voor een dag(deel) in de week, als voor meerdere dagen gedurende een bepaalde periode voor bijvoorbeeld een project of vervanging voor alles van marketingstrategie tot contentcreatie.

CONTACT

We komen graag met je in contact!

AMERSFOORT

Online, op flexplekken en bij onze klanten. In de omgeving Amersfoort.

STUUR ONS EEN BERICHTJE

Laten we samen mooie resultaten behalen!

Verstuur

We helpen je graag de stap verder waar je aan toe bent. Maar eerst willen we je leren kennen. Milkshake’je doen?

LinkedIn

/milkshakemarketing

Instagram

@milkshakemarketingnl