Marketing in Amersfoort

Wij zijn Milkshake marketing, hét no nonsense marketingbureau uit Amersfoort. Hoe kunnen we je helpen met je strategie of concept?

Milkshake marketing,
hét marketingbureau in Amersfoort

Sluit jouw bedrijfsstrategie goed aan op jouw marketingplan? En maak jij waar wat jij in jouw marketinguitingen toont? Wij zijn Milkshake marketing, hét no nonsense marketingbureau in Amersfoort. Bij ons ben je op de juiste plek voor een messcherpe bedrijfsstrategie, kick-ass concepten en converterende content en ads. Met meer dan 30 jaar ervaring en vele mooie projecten in Amersfoort en omstreken, weten wij goed hoe wij jou kunnen helpen. Namelijk door de vinger op de zere plek te leggen en dit om te draaien naar geslaagde marketinguitingen. Zo boek jij het resultaat waar je op wacht. Heb jij je marketing al op orde, of kunnen wij helpen om jouw marketingstrategie te versterken?

Met Milkshake marketing in Amersfoort
vertel jij jouw verhaal

Als je jouw bedrijf in Amersfoort wil laten groeien, moet je opvallen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want je wil natuurlijk de doelen behalen die je hebt staan in je marketingplan. Maar soms leveren je marketinginspanningen tóch niet de resultaten waarop jij hebt gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit de bottleneck? En hoe zet je dit om in mooie marketingkansen?

Wij zijn hét marketingbureau in Amersfoort dat verder kijkt dan jouw marketingstrategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep. Op basis daarvan maken we campagnes met ambitieuze doelen die goed aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Zo boek jij de juiste resultaten!

Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw
marketingdoelen behaalt

  • Bedrijfsstrategie
    We maken een heldere analyse van jouw organisatie. Wat zijn je pijnpunten? En waarom behaal je jouw doelen niet? Zo geven we je een concreet strategisch advies  voor verbeteringen. Dit is de basis van het marketingplan. Zo hebben wij voor zorgverzekeraar Aevitae een stevige bedrijfsstrategie opgezet, waar we een mooie landelijke campagne voor hebben ontwikkeld en uitgevoerd.
  • Concept
    Wanneer de basis is gelegd bedenken we creatieve concepten die goed aansluiten bij jouw doelgroep en jouw bedrijf. Onze concepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen! Neem eens een kijkje in ons project met Pannenkoekenhuizen in Amersfoort. Dit concept sluit perfect aan bij de doelgroep.
  • Content en ads
    Advertenties, vormgeving en socialmediacontent… maken is een geval apart. Wij hebben de juiste mensen in ons team die ervoor zorgen dat jouw organisatie goed voor de dag komt. Zo maken wij samen met Noordhoff professional creatieve content en bouwen we een gezellige online community op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze projecten

Van fantastische marketingcampagnes voor organisaties in Amersfoort tot creatieve concepten voor landelijke bedrijven, we hebben boordevol ervaring in de pocket. Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe goed wij te werk gaan en dat wij zorgen dat jij jouw marketingdoelen behaalt, maar je kan het ook lezen in onderstaande cases.

Marketingbureau in Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort

Daam Fockemalaan 20

Ons marketingbureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes. Deze bijzondere geschiedenis zorgt natuurlijk voor ontzettend veel inspiratie die wij kunnen inzetten voor mooie marketingcampagnes. Mensen komen hier in Amersfoort veel samen, zowel binnen als buiten. Want het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

Klanten

Waar we blij van worden

Zelf alvast beginnen met jouw marketing?

Nieuwsgierig hoe jij zelf alvast kan starten met je marketing? Wij hebben blogs geschreven om je goed op weg te helpen. Misschien wil je wel een socialmediabericht maken, maar waar begin je? En waarom is eigenlijk een goede strategie belangrijk? Of heb je wel eens een LinkedInbericht gepost, maar leest niemand hem? Waarom niet? In onze blogs lees jij alles om nu aan de slag te gaan. Of maak een afspraak en kom bij ons langs in Amersfoort.