Logo van Milkshake Marketing, met op de achtergrond overleg door marketeers van Milkshake Marketing, online marketing bureau in Amersfoort

Marketing bureau Bunschoten

Milkshake marketing is hét no nonsense online marketing voor bedrijven Bunschoten. Wij helpen jou met het opzetten van je strategie, het bedenken en het uitwerken van een creatief concept en natuurlijk ook met het schrijven en produceren van effectieve content!

Ben jij toe aan een marketingboost? Maak dan snel een afspraak.
Twee medewerkers van online marketingbureau Milkshake Marketing in Bunschoten, achter een computer aan het overleggen.
ONZE Waarde

Wat wij betekenen voor bedrjven in Bunschoten

Milkshake marketing is dé plek voor bedrijven die op zoek zijn naar een marketing bureau met een kritische blik een vernieuwende ideeën. Wij zijn als marketingbureau in Bunschoten altijd bezig met het ondersteunen van bedrijven die graag meer resultaten willen halen uit hun online én offline marketing. Onze experts hebben veel ervaring en zetten dit elke dag opnieuw in voor bedrijven in de omgeving te helpen met hun marketing. Voordat we de strategie gaan schijven kijken we eerst even naar je bedrijf en jullie waarde. We leggen de vinger op de zere plek en draaien dit om naar een succesvolle marketingstrategie.

Het is onze missie om bedrijven te inspireren en ondersteunen bij alle nodige aspecten van marketing, van strategie tot content. Ieder bedrijf heeft andere behoeftes, daarom bieden wij marketingdiensten op maat. Met een pakket dat bij jou past zorgen we samen dat we de beste resultaten behalen.

Bij Milkshake marketing, hét no nonsense marketing bureau voor bedrijven uit Bunschoten, ben je aan het juiste adres voor alles wat met marketing te maken heeft. Een messcherpe bedrijfsstrategie, indrukwekkende concepten en content met het oog op je doelgroep, wij hebben alle kennis in huis om jou te laten uitblinken op gebied van marketing. Heeft jouw onderneming in Bunschoten behoefte aan wat extra marketinghulp? Dan ben je bij ons aan het juist adres!

Aanpak

Hoe wij aan het werk gaan

Strategie

Om een goede marketingstrategie op te bouwen is het belangrijk dat we eerst goed kijken naar jouw bedrijf en de waarde die je biedt voor de klant. Wat zijn je kernwaarden en wat zijn je marketingdoelen? We maken een analyse om jou nieuwe inzichten te bieden over je bedrijf en om duidelijke doelen te formuleren. Op basis hiervan geven we je een concrete strategie voor verbeteringen.

Zo hebben we voor het online platform Holistik met succes een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel ontwikkeld en hebben we een succesvolle marketingstrategie gemaakt om een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Concept

Wanneer er een sterke strategie staat, is het tijd om een creatief concept te bedenken dat perfect aansluit bij jouw doelgroep en bedrijf. Onze marketingconcepten hebben maar één doel: het hoofd op hol brengen!

Om te zien wat wij kunnen met een goed concept, kan je kijken naar ons project met Doosjesdeal in omgeving Amersfoort. Ons creatieve concept sluit naadloos aan bij de visie die Doosjesdeal voor ogen had.

Content & Ads

Wil jij ondersteuning bij je uitingen op social media? Of heb je nieuwe seo teksten nodig voor jouw website? Wij weten het als geen ander: marketing is een vak apart. Gelukkig heeft ons team een veel ervaring met SEO, SEA (Google Ads) en het bedenken en maken van content. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie uitblinkt in marketing.

Zo maken wij ook samen met Noordhoff professional creatieve content en bouwen we een gezellige en nuttige online community op.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Milkshake marketing in Bunschoten zorgt voor resultaat

Wil jij opvallen met jouw marketing? Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Ieder bedrijf streeft ernaar om op te vallen met hun marketing, maar toch zien we vaak dat er een stuk van de puzzel ontbreekt. Dit zogt er vaak voor dat de marketing tóch niet de resultaten oplevert waar je op had gehoopt. Hoe komt dat? Waar zit het knelpunt? En belangrijker nog, hoe zet je dit om in waardevolle marketingkansen?

Wij zijn hét marketing bureau in regio Bunschoten dat verder kijkt dan jouw marketingstrategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep en zetten we geweldige campagnes op om jouw doelgroep te bereiken. Zo boek jij geweldige resultaten!

Projecten

Waar we trots op zijn

Van fantastische marketingcampagnes voor organisaties in Amersfoort en Bunschoten tot creatieve concepten voor landelijke bedrijven, wij hebben boordevol ervaring in de pocket. We kunnen hier natuurlijk beschrijven wat we allemaal gedaan hebben, maar het is een stuk leuker als je zelf even kan kijken!

Klik op een van de onderstaande cases en laat je inspireren!

Samenwerken

Klaar voor de volgende stap?

Wij helpen jou aan een sterke strategie en converterende content waar niet alleen jij, maar ook je doelgroep blij van wordt. Bij Milkshake Marketing, hét marketing bureau in Bunschten, nemen we de tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Maak snel een afspraak!

Klanten

Waar we blij van worden

Graag zelf al wat uitproberen?

Ben jij een marketing-doe-het-zelf'er? Neem dan een kijkje op onze blogpagina! Deze pagina vullen wij regelmatig met blogs over verschillende onderwerpen, allemaal om jou opweg te helpen bij het aanpakken van jouw marketing. Wil je een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je graag weten waarom een goede strategie nou zo belangrijk is? Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou.

En wanneer je klaar bent voor de volgende stap? Kom dan gezellig langs in Amersfoort en dan kijken we samen naar een plan op maat voor jouw bedrijf!

FAQ's

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over marketing in Bunschoten, dus hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je marketingvragen graag.

Wat zijn de voordelen van een marketingbureau?
Kan Milkshake Marketing mijn websitepositie op Google verbeteren?
Is een strategie altijd nodig?
Welke marketingdiensten biedt Milkshake marketing?
Hoeveel controle heb ik over de marketing uitingen?

Heb jij een andere vraag over marketing? Neem gerust contact op, we beantwoorden je vragen graag.

Onze locatie

Het marketing bureau in
het klooster

Het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster

Ons online marketing bureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort, vlakbij Bunschoten. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Het is deze bijzondere omgeving die ons elke dag nieuwe inspiratie biedt voor sterke strategieën en mooie marketingcampagnes. Mensen uit Amersfoort komen hier veel samen, zowel binnen als buiten. Het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!

Groen stijlelement