Kim en Colinda brainstormen voor milkshake marketing

Waarom marketingrecruitment?

Tegenwoordig wordt het inzetten en gebruik maken van marketing steeds belangrijker voor bedrijven. Het creëert meer zichtbaarheid en kan zorgen voor nieuwe klanten, maar wist je dat je het ook kan gebruiken voor het werven van nieuwe werknemers? Dit heet marketingrecruitment. Wij helpen je snel aan kwalitatief goede werknemers.

Wat houdt marketingrecruitment in?

Laten we starten bij het begin: wat is marketingrecruitment nou eigenlijk? Marketingrecruitment is het inzetten van marketing om de juiste kandidaten aan te trekken en te selecteren voor diverse functies binnen een bedrijf. Marketingrecruitment kan namelijk ingezet worden voor elke functie. Het doel is om mensen te vinden die de juiste vaardigheden en ervaring hebben om de functies te kunnen vervullen. Door het inzetten van marketing, bereik je een grotere groep relevante kandidaten en creëer je daarnaast meer zichtbaarheid voor je bedrijf.

Marketingrecruitment

Het inzetten van marketingrecruitment

Marketingrecruitment is belangrijk omdat marketing ervoor zorgt dat je een grotere doelgroep bereikt. Wanneer je opzoek bent naar nieuwe werknemers, is het inzetten van marketingrecruitment dan ook ideaal. Het kan je bedrijf helpen om naamsbekendheid te vergroten, om zo meer potentiële kandidaten te werven. Maar hoe zorg je ervoor dat marketingrecruitment op de juiste manier ingezet wordt?

Wij weten precies hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken. Met de juiste advertenties, vacaturepagina's en andere marketingtools laten wij jouw bedrijf in no-time groeien.

Laat jouw bedrijf groeien met
Milkshake marketing

We weten dat elk bedrijf anders is. Daarom bieden wij handige marketingabonnementen aan om jouw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Wil je een duidelijke strategie, een mooi concept, goede vacatureteksten of juist converterende advertenties? Wij helpen je graag verder! 

Marketingplan

Een stevige basis voor je marketing. Direct toepasbaar om je doelstellingen te behalen.

Marketingrecruitment

Advertenties


Online vindbaarheid? We maken, beheren en optimaliseren je advertenties voor nog meer conversie en waardevolle zichtbaarheid.

Marketingrecruitment

Heading

Creatieve input nodig voor je socials? Houden we van! Wij regelen je socials zodat jij je weer bezig kunt houden met je eigen werk.


Marketingrecruitment

De beste resultaten met marketingrecruitment

Werkgevers werven is een uitdagende klus. Waar vind je jouw doelgroep? En hoe spreek je hen op de juiste manier aan? Wij hebben marketingrecruitment ingezet voor veel projecten. Denk bijvoorbeeld aan onze klant Pannenkoekenhuizen, waar we converterende advertenties draaien om zo mensen te werven! 

Onze projecten

Naast Pannenkoekenhuizen hebben wij ook marketingrecruitment ingezet voor andere bedrijven. Maar daarnaast doen we nog veel meer andere dingen om marketinggebied. Neem gerust een kijkje in al onze projecten!

Klanten

Waar we blij van worden