Team van Milkshake werkt

Lokale SEO Marketing Bureau

Jouw partner in lokale groei

Wil jij de online zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten met lokale SEO? Dan ben je bij Milkshake Marketing aan het juiste adres. Wij zijn dé SEO specialisten die jou helpen opvallen in de lokale markt. Met onze kennis en expertise ontwikkelen we strategieën specifiek afgestemd op jouw (lokale) doelgroep. Ontdek gauw hoe we jou kunnen helpen!

Waarom is lokale SEO belangrjk?

Potentiële klanten zoeken vaak naar lokale bedrijven in hun directe omgeving. De cijfers liegen niet: maar liefst 46% van alle Google zoekopdrachten is lokaal georiënteerd. Ongeacht het type bedrijf dat je hebt, SEO helpt jou om je lokale doelgroep te bereiken. Zo optimaliseer je jouw online aanwezigheid en wordt je opgemerkt door de juiste mensen én op het juiste moment.

De 3 pijlers van SEO

SEO bestaat uit drie pijlers: content, autoriteit en techniek. Bij content gaat het erom dat wat je maakt relevant en waardevol is. Autoriteit bouw je op door betrouwbare links: backlinks en interne links. En technische optimalisatie zorgt dan weer voor een soepele website-ervaring. Een evenwichtige aanpak van deze pijlers is cruciaal voor een effectieve SEO-strategie.

Onze SEO diensten

· Locatie-specifieke content: Blogs en landingspagina’s met als doel lokale vindbaarheid

• Zoekwoordenonderzoek: Identificatie en optimalisatie van exacte zoekwoorden.

• Optimalisatie: Analyse en verbetering van SEO-resultaten in Semrush, inclusief concurrentieanalyse.

Illustratie SEO op Semrush

Onze lokale SEO expertise

Onze SEO specialisten helpen diverse bedrijven groeien met SEO. Onze aanpak is niet alleen gebaseerd op kennis, maar ook op begrip. We leren jouw bedrijf en doelgroep kennen en ontwikkelen strategieën specifiek afgestemd op de lokale markt. Onze aanpak helpt jouw onderneming groeien binnen jouw gemeenschap en daarbuiten.

SEO zonder grenzen

Onze klanten bevinden zich door het hele land en toch begrijpen we als geen ander hoe we lokaal kunnen bereiken. Waar je bedrijf zich ook bevindt, onze expertise brengt lokale groei binnen handbereik.

Neem de eerste stap naar lokale groei

Hoe wij werken:

1 Kennismakingsgesprek

2 Zoekwoordenonderzoek

3 Contentcreatie en optimalisatie

4 Rapportage van de resultaten

Benieuwd hoe Milkshake Marketing jouw bedrijf kan helpen groeien met Lokale SEO? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen vergroten we de vinbaarheid voor jouw lokale onderneming!

Heb je meer informatie nodig of ben je opzoek naar iets anders? Bijvoorbeeld naar het uitbesteden van advertenties. Neem een kijkje bij onze overige diensten of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Klein Pakket

Zoekwoordenonderzoek
Wekelijks optimaliseren
Maandrapportage
*licentiekosten Semrush: €129 p/m
Pakket kiezen (€800/maand)

Groot Pakket

Zoekwoordenonderzoek
Wekelijks optimaliseren
Landingspagina's en blogs
Maandrapportage
*licentiekosten Semrush: €129 p/m
Pakket kiezen (€1500/maand)

Onze projecten waar we trots op zijn

Van goed converterende advertenties tot een handig contentplan om jouw doelgroep te bereiken, wij hebben boordevol ervaring in de pocket! Wij hebben al aardig wat organisaties ondersteund met marketing. Lees in onderstaande projecten hoe wij marketingondersteuning hebben geboden bij deze fantastische bedrijven.

Marketingondersteuning vanuit het klooster

Kom je een milkshake'je doen?

Daam Fockemalaan 22

Milkshake marketing zit in het mooie Onze Lieve Vrouwe te Eem Klooster in Amersfoort. Dit historische gebouw biedt ons veel inspiratie voor mooie marketingcampagnes. Het klooster heeft namelijk een enorme geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat het een verblijfplaats bood voor ongeveer 500 zusters en meisjes? Maar ook de omgeving is fantastisch. Het is onderdeel van de Utrechtse heuvelrug. Reden genoeg om gezellig een keer bij ons langs te komen om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met marketingondersteuning.

Klanten

Waar we blij van worden

Alvast zelf beginnen?

Lees in onze blogs hoe wij jou kunnen helpen. Misschien wil je wel meer weten over het maken van een socialmediabericht. En waarom is eigenlijk een goede strategie belangrijk? Heb je wel eens een LinkedInbericht gepost, maar leest niemand hem? Waarom niet? In onze blogs lees jij alles om nu aan de slag te gaan. Of maak een afspraak en kom bij ons langs om de opties voor marketingondersteuning te bespreken.