Kim en Colinda brainstormen voor milkshake marketing

Google adverteren

Op zoek naar een bureau die jou kan helpen met Google adverteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nadat je een vraag hebt ingediend voor het uitzetten van Google advertenties, doorlopen wij samen met jou altijd eerst deze zeven stappen. Dit proces van 7 stappen stelt ons in staat om tot een zorgvuldig uitgedachte strategie te komen.

Pakketten

Google adverteren voor het beste resultaat

Jij wilt optimaal resultaat van elke euro advertentiebudget en dat snappen we. Wij zorgen voor goed ingerichte Google ads campagnes en advertenties op alle social media kanalen. We maken er een sport van om jouw advertenties te optimaliseren voor het beste resultaat. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkelingen (die gaan hard!) en weten daardoor precies aan de juiste knoppen (kanalen, data, content, budget) te draaien.

We maken elke maand overzichtelijke rapportages. Zo weet jij exact hoe de Google advertenties lopen en of aanvullende acties nodig zijn. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Aan de hand van de volgende stappen zorgen wij ervoor dat jouw adverenties goed lopen.

Stap 1: Analyse

Bij de start vragen we je het hemd van het lijf. Wat zijn je doelen, visie en huidige marketinginspanningen? Zo begrijpen we meer over jouw bedrijf. Op basis hiervan adverteren we met advertenties die passen bij het gevoel dat jij uit wilt stralen.

Stap 2: Zoekwoordenonderzoek

Weet jij tegen wie je online praat en hoe je kunt inspelen op de behoeften van je doelgroep? We analyseren consumentengedrag door middel van een zoekwoorden onderzoek of demografische gegevens. Met die zoekwoorden bepalen we de juiste kanalen en type content.

Stap 3: Keuze meerdere platforms

Op basis van ons onderzoek bepalen we welke ideale advertentieplaatsingen interessant zijn voor jouw product of dienst. Mogelijk zijn dat er meer dan alleen Google. Of het nu gaat om SEA, sociale media, display-advertenties of andere kanalen. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties op de juiste plek worden weergegeven. Alles om maximale prestaties te garanderen.


Marketingondersteuning van Kim en Colinda

Stap 4: Opzetten van de Google advertenties

We gaan aan de slag met het opzetten van jouw Google adverenties. We creëren accounts, configureren tracking tools en zorgen ervoor dat alles klaar is voor de lancering. We ontzorgen je volledig zodat jij je kunt bezighouden met je eigen werk.

Stap 5: Maken van de Google advertenties

Ons creatieve team maakt jouw Google advertenties. Dat doen we met pakkende, overtuigende of grappige copy en visuele elementen die de boodschap helder overbrengen. We maken veel verschillende opties om te testen wat het beste aansluit bij jouw doelgroep. De advertenties die goed werken en waar goed op wordt geklikt breiden we uit. Dit is een continu proces.

Stap 6: Rapportage met statistieken

Communicatie en transparantie zijn cruciaal. We bespreken maandelijks en/of wekelijks rapportages met inzichtelijke statistieken en aanbeveling en voor verdere verbeteringen. Zo krijg je grip op de data en weet je precies waar we mee bezig zijn.

Heb je meer informatie nodig of ben je opzoek naar iets anders? Bijvoorbeeld het SEO optimaliseren van jouw website? Neem een kijkje bij onze overige diensten of boek jouw vrijblijvende afspraak.

Klein Pakket

1 kanaal
A/B testen
Optimaliseren
Maandrapporten
*eenmalige kosten: €500
Pakket kiezen (€800/maand)

Groot Pakket

2 of meer kanalen
A/B testen
Optimaliseren
Maandrapporten
*eenmalige kosten: €500
Pakket kiezen (€1200/maand)

Onze projecten waar we trots op zijn

Van goed converterende advertenties tot een handig contentplan om jouw doelgroep te bereiken, wij hebben boordenvol ervaring in de pocket! Wij hebben al aardig wat organisaties ondersteund in hun marketing. Lees in onderstaande projecten hoe wij marketingondersteuning hebben geboden bij deze fantastische bedrijven.

Marketingondersteuning vanuit het klooster

Kom je een milkshake'je doen?

Daam Fockemalaan 22

Milkshake marketing zit in het mooie Onze Lieve Vrouwe te Eem Klooster in Amersfoort. Dit historische gebouw biedt ons veel inspiratie voor mooie marketingcampagnes. Het klooster heeft namelijk een enorme geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat het een verblijfplaats bood voor ongeveer 500 zusters en meisjes? Maar ook de omgeving is fantastisch. Het is onderdeel van de Utrechtse heuvelrug. Reden genoeg om gezellig een keer bij ons langs te komen om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met marketingondersteuning.

Klanten

Waar we blij van worden

Alvast zelf beginnen?

Lees in onze blogs hoe wij jou kunnen helpen. Misschien wil je wel meer weten over het maken van een socialmediabericht. En waarom is eigenlijk een goede strategie belangrijk? Of heb je wel eens een LinkedInbericht gepost, maar leest niemand hem? Waarom niet? In onze blogs lees jij alles om nu aan de slag te gaan. Of maak een afspraak en kom bij ons langs om de opties voor marketingondersteuning te bespreken.