Milkshake marketing

Wij zijn hét no-nonsense marketingbureau in Amersfoort dat jou marketingondersteuning biedt! Van social media tot advertenties, concepten en strategie. Hoe kunnen wij jou helpen?

Marketingondersteuning zorgt voor meer ruimte

Het opzetten en uitvoeren van marketingactiviteiten kan veel tijd kosten: een goede socialmediastrategie, converterende advertenties, mooie concepten en een strategie waar niemand omheen kan. Je kan niet achterblijven. Het is namelijk essentieel om op te vallen tussen de concurrentie en jouw doelgroep op de juiste manier te benaderen. Wij zijn Milkshake marketing, hét no-nonsense bureau van Amersfoort. Als geen ander weten wij dat je veel moet investeren om de juiste marketingresultaten te behalen. Daarom bieden wij marketingondersteuning. Zo kan jij aan de slag met the bigger picture, terwijl wij zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.

Marketingplan

Een stevige basis voor je marketingplan. Direct toepasbaar om je doelstellingen te behalen.

Marketingplan voor marketingondersteuning

Advertenties

Online vindbaarheid? We maken, beheren en optimaliseren je advertenties voor nog meer conversie en waardevolle zichtbaarheid.Advertenties voor marketingondersteuning

Content

Creatieve input nodig voor je socials? Houden we van! Wij regelen je socials zodat jij je bezig kunt houden met je eigen werk.
Content voor marketingondersteuning

Interesse?

Wij bieden marketingondersteuning

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we marketingondersteuning op maat. Wil jij hoger in Google komen? Wil je meer leads uit advertenties? Of wil je een duidelijk socialmediaplan? Van organisch tot betaald: wij bieden marketingondersteuning op alle vlakken! Met meer dan 30 jaar ervaring en vele projecten, weten we goed hoe wij jou kunnen helpen.

Wij zijn hét marketingbureau dat verder kijkt dan jouw marketingstrategie. Samen nemen wij onder de loep op welke vlakken je behoefte hebt aan marketingondersteuning. We stellen ambitieuze doelen en zorgen dat we op een creatieve manier jouw doelgroep bereiken.

Marketingondersteuning van Kim en Colinda

Soms kan je niet alles zelf doen

Heb je geen tijd om een socialmediacampagne op te zetten? Weet jij niet waar je moet beginnen met het schrijven van een blog? Of heb jij behoefte aan een innoverend concept? Wij helpen jou om het meest uit jouw marketing te halen. Zo doen wij dat:

  • Bedrijfsstrategie
    Wat zijn jouw pijnpunten? En waar liggen nog kansen? Wij nemen jouw organisatie onder de loep en geven concreet strategisch advies. Dit zorgt voor een goede basis voor het marketingplan. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Lees hoe wij dit hebben aangepakt tijdens onze samenwerking met Topicus.
  • Concept
    Onze concepten hebben één doel: het hoofd op hol brengen! Wanneer we een goede strategie hebben geformuleerd, zorgen we dat het concept jouw verhaal versterkt. Neem eens een kijkje bij de politie, hier hebben we een mooi intern concept opgezet.  
  • Content en ads
    SEO-optimaliseren, socialmediakanalen onderhouden, advertenties opzetten en interessante dataverzamelen. Wij bieden marketingondersteuning op zowel organisch al betaalde content. Zo hebben wij voor Herseninstituut advertenties opgezet die hebben geleid tot mooie leads.

Benieuwd hoe wij jou marketingondersteuning kunnen bieden?

Onze projecten

Van goed converterende advertenties tot een handig contentplan om jouw doelgroep te bereiken, wij hebben boordenvol ervaring in de pocket! Wij hebben al aardig wat organisaties ondersteund in hun marketing. Lees in onderstaande projecten hoe wij marketingondersteuning hebben geboden bij deze fantastische bedrijven.

Marketingondersteuning vanuit het klooster

Kom een milkshake'je doen

Daam Fockemalaan 20

Milkshake marketing zit in het mooie Onze Lieve Vrouwe te Eem Klooster in Amersfoort. Dit historische gebouw biedt ons veel inspiratie voor mooie marketingcampagnes. Het klooster heeft namelijk een enorme geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat het een verblijfplaats bood voor ongeveer 500 zusters en meisjes? Maar ook de omgeving is fantastisch. Het is onderdeel van de Utrechtse heuvelrug. Reden genoeg om gezellig een keer bij ons langs te komen om te bespreken hoe wij jou marketingondersteuning kunnen bieden.

Klanten

Waar we blij van worden

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen?

Lees in onze blogs hoe wij jou kunnen helpen. Misschien wil je wel meer weten over het maken van een socialmediabericht. En waarom is eigenlijk een goede strategie belangrijk? Of heb je wel eens een LinkedInbericht gepost, maar leest niemand hem? Waarom niet? In onze blogs lees jij alles om nu aan de slag te gaan. Of maak een afspraak en kom bij ons langs voor marketingondersteuning.