Kim en Colinda brainstormen voor milkshake marketing

Online adverteren uitbesteden

Ben je opzoek naar een bureau om voor jouw advertenties te draaien? Zodra jij bij ons een vraag hebt ingediend voor het uitzetten van online advertenties, doorlopen wij altijd eerst de volgende zeven stappen met jou. Door dit proces kunnen wij samen tot een zorgvuldig uitgedachte strategie komen.

Pakketten

Krijg meer ruimte door marketingondersteuning

Jij wilt optimaal resultaat van elke euro advertentiebudget. Milkshake Marketing zorgt voor goed ingerichte advertenties op alle social media kanalen en op Google. Wij maken er een sport van om alle advertenties te optimaliseren voor het beste resultaat. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkelingen (die gaan hard!) en weten daardoor precies aan de juiste knoppen (kanalen, data, content, budget) te draaien.

Doordat we elke maand overzichtelijke rapportages maken weet jij exact hoe het gaat en of er aanvullende acties nodig zijn. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Stap 1

Bij de start vragen we je het hemd van het lijf. We willen precies weten wat je doelen zijn, wat de visie is en wat je al aan (online) marketing doet. Met deze informatie kruipen we in de huid van jouw bedrijf en maken we advertenties die passen bij het gevoel dat jij uit wilt stralen.

Stap 2

Weet jij tegen wie je online praat? We analyseren consumentengedrag door middel van een zoekwoorden onderzoek of demografische gegevens. Met deze gegevens bepalen we de juiste kanalen en type content.

Stap 3

Op basis van ons onderzoek bepalen we de ideale advertentieplaatsingen voor jouw product of dienst. Of het nu gaat om SEA, sociale media, display-advertenties of andere kanalen, we zorgen ervoor dat jouw advertenties op de juiste plek worden weergegeven om maximale prestaties te garanderen.

Marketingondersteuning van Kim en Colinda

Stap 4

Nu gaan we aan de slag met het opzetten van de geselecteerde advertentieplatforms. We creëren accounts, configureren tracking tools en zorgen ervoor dat alles klaar is voor de lancering. We ontzorgen je volledig zodat jij je kunt bezighouden met je eigen werk.

Stap 5

Ons creatieve team maakt jouw advertenties, met pakkende, overtuigende of grappige copy en visuele elementen die de boodschap helder overbrengen. We maken veel verschillende opties om te testen wat het beste aansluit bij jouw doelgroep. De advertenties die goed werken breiden we uit. Dit is een continu proces.

Stap 6

Nu gaan we aan de slag met het opzetten van de geselecteerde advertentieplatforms. We creëren accounts, configureren tracking tools en zorgen ervoor dat alles klaar is voor de lancering. We ontzorgen je volledig zodat jij je kunt bezighouden met je eigen werk.

Stap 7

Communicatie en transparantie zijn cruciaal. We bespreken maandelijks en/of wekelijks rapportages met inzichtelijke statistieken en aanbeveling en voor verdere verbeteringen. Zo krijg je grip op de data en weet je precies wat werkt.

Toch nog wat meer informatie nodig? Boek dan jouw vrijblijvende adviesgesprek

Afspraak maken

Klein Pakket

1 kanaal
A/B testen
Optimaliseren
Maandrapporten
*eenmalige kosten: €500
Pakket kiezen (€800/maand)

Groot Pakket

2 of meer kanalen
A/B testen
Optimaliseren
Maandrapporten
*eenmalige kosten: €500
Pakket kiezen (€1200/maand)

Onze projecten waar we trots op zijn

Van goed converterende advertenties tot een handig contentplan om jouw doelgroep te bereiken, wij hebben boordenvol ervaring in de pocket! Wij hebben al aardig wat organisaties ondersteund in hun marketing. Lees in onderstaande projecten hoe wij marketingondersteuning hebben geboden bij deze fantastische bedrijven.

Marketingondersteuning vanuit het klooster

Kom je een milkshake'je doen?

Daam Fockemalaan 22

Milkshake marketing zit in het mooie Onze Lieve Vrouwe te Eem Klooster in Amersfoort. Dit historische gebouw biedt ons veel inspiratie voor mooie marketingcampagnes. Het klooster heeft namelijk een enorme geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat het een verblijfplaats bood voor ongeveer 500 zusters en meisjes? Maar ook de omgeving is fantastisch. Het is onderdeel van de Utrechtse heuvelrug. Reden genoeg om gezellig een keer bij ons langs te komen om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met marketingondersteuning.

Klanten

Waar we blij van worden

Alvast zelf beginnen?

Lees in onze blogs hoe wij jou kunnen helpen. Misschien wil je wel meer weten over het maken van een socialmediabericht. En waarom is eigenlijk een goede strategie belangrijk? Of heb je wel eens een LinkedInbericht gepost, maar leest niemand hem? Waarom niet? In onze blogs lees jij alles om nu aan de slag te gaan. Of maak een afspraak en kom bij ons langs om de opties voor marketingondersteuning te bespreken.