Kim en Colinda brainstormen voor milkshake marketing

Online marketingbureau Milkshake marketing

Wil jij graag aan de slag met online marketinguitingen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Als online marketingbureau kun je jouw online marketing met een gerust hart bij ons uitbesteden. Zo behaal je gemakkelijk de gewenste marketingresultaten.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Ben jij klaar om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen? Als online marketingbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen en trends. Op deze manier heb je altijd een voorsprong op je concurrenten. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van resultaatgerichte online marketingcampagnes voor bedrijven van alle groottes en sectoren.

Expertise met een online marketingbureau

Het digitale landschap verandert continue. Het kost tijd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, tijd die jij misschien niet hebt. Wij blijven altijd op de hoogte van de laatste trends, strategieën en middelen. Van converterende advertenties tot hoog in Google komen, wij als online marketingbureau weten precies hoe wij jouw online marketingdoelen kunnen realiseren.

Waarom zou je voor Milkshake marketing kiezen? Simpel: wij kijken verder dan andere online marketingbureaus. Online marketing werkt alleen als jij communiceert wat bij jouw bedrijf past. Daarom beginnen we bij de basis en kijken we eerst naar jouw bedrijfsstrategie. Op basis daarvan stellen we ambitieuze online marketingdoelen en zorgen we dat deze gerealiseerd worden. Of je nu meer websiteverkeer wil hebben, conversies wil binnenhalen of jouw merk beter in de markt wil positioneren, onze experts helpen je!

Online marketingbureau Milkshake marketing

Het online marketingbureau dat jouw marketinguitingen nog beter maakt

  • Bedrijfsstrategie
    Onze aanpak is simpel, maar effectief. We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, je doelgroep en concurrenten. Wij willen alles weten: van je unique selling points tot je grootste uitdagingen. Met die inzichten ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die perfect aansluit bij jouw doelstellingen.
  • Concept
    Na het leggen van een basis, gaan we door naar het concept. Want bij een goede campagne hoort natuurlijk een concept dat de aandacht van jouw doelgroep trekt. Neem eens een kijkje in onze samenwerking met Doosjesdeal om te zien hoe wij geholpen hebben met het behalen van hun online marketing doelen.
  • Content en ads
    Geef je jouw zichtbaarheid een boost met online advertenties? Of wil je toch liever hoger in de zoekresultaten staan? Beide kan natuurlijk ook! Met content en advertenties helpen wij je om jouw online marketingdoelen te behalen. Zo doen wij dit ook voor Noordhoff. Met goed converterende advertenties zorgen we voor meer naamsbekendheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Projecten waar wij trots op zijn

Van het opzetten van online marketingcampagnes tot converterende teksten, we hebben boordevol ervaring. Lees in onderstaande projecten welke marketingresultaten we voor onze klanten hebben behaald.

Online marketingbureau Kim en Colinda

Milkshake marketing, hét no-nonsense online marketingbureau

Wij zijn Milkshake marketing, een online marketingbureau uit Amersfoort. Wat wij het liefste doen? Jouw online marketing naar een hoger niveau tillen. Ons online marketingbureau bestaat uit een klein team van experts. Wij geloven dat nauw samenwerken zorgt voor de gewenste resultaten. Door te testen en te optimaliseren weten we precies hoe we jouw doelgroep moeten bereiken.

Klanten

Waar we blij van worden

Wij houden je op de hoogte

Het online marketinglandschap veranderd continue. Hoe blijf je gemakkelijk op de hoogte? Juist, met onze blogs! Wil jij bijvoorbeeld een socialmediabericht plaatsen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je benieuwd wat de online marketingtrends van dit jaar zijn? Ontdek de laatste ontwikkelingen en tips en tricks.

Milkshake... waarom eigenlijk?

De naam klinkt natuurlijk heel goed. En stiekem onderscheiden we ons daarmee ook goed van andere online marketingbureaus.

Daarnaast past de naam bij wat we doen. We mixen wat af in ons werk. De juiste beelden, kanalen en woorden. Ons online marketingbureau brengt alle ingrediënten samen tot een mooi eindresultaat.

Eigenlijk net zoals een over de top freakshake!