Kim en Colinda brainstormen voor milkshake marketing

Marketingbureau:
wat zijn de voordelen?

Een marketingbureau kan een waardevolle partner zijn voor elk bedrijf dat wat hulp nodig heeft bij hun marketing. Marketingbureau Milkshake marketing kan op verschillende manieren helpen. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken van creatieve concepten, het ontwikkelen van een aantrekkelijke marketingstrategie of het beheren van sociale media-accounts of advertenties. Wij vertellen je alle voordelen van het samenwerken met Milkshake marketing als marketingbureau.

Waarom een marketingbureau inzetten?

Elk bedrijf heeft natuurlijk andere werkzaamheden en andere prioriteiten. Wij kunnen ons zo voorstellen dat marketing daar misschien niet perse een van is. Toch is marketing een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat klanten je kunnen vinden en kunnen bereiken: het houdt je bedrijf eigenlijk draaiende.

De perfecte oplossing is dan het inschakelen van een marketingbureau. Bij Milkshake marketing zorgen wij ervoor dat jouw marketing altijd aanstaat, zonder dat je er al te veel tijd aan kwijt bent. Ideaal! Benieuwd naar wie wij precies zijn?

De voordelen van marketingbureau Milkshake marketing

Als je opzoek bent naar een marketingbureau bevindt je je eigenlijk in een zee vol met vissen. Maar hoe weet je nou welke vis je het beste kan vangen? Bij Milkshake denken wij er regelmatig over na hoe wij ons kunnen onderscheiden ten opzichte van al die andere marketingbureau’s.

Wij zijn een redelijk klein marketingbureau, maar dat heeft ook juist voordelen. Zo hebben wij korte lijntjes met de klant en zijn we flexibel wanneer een situatie zich daartoe vraagt. Ondanks dat we klein zijn, hebben we wel alle essentiële expertises in huis. En hebben we het niet? Dan zorgen we dat we door een samenwerking de expertise alsnog in huis halen. Heb je dus vraagstukken over strategie, concept, content of advertenties? Kom maar door! Benieuwd naar wie voor jou de beste strategieën, content of advertenties in elkaar knallen?

Hoe gaan wij te werk?

Als marketingbureau hebben we natuurlijk ook onze eigen manier van werken. Om de beste resultaten te behalen voor onze klanten, hanteren we een vaste aanpak.

We beginnen bij de basis; de strategie. Samen maken we een heldere analyse van je organisatie, waarin we niet alleen kijken naar marketing, maar ook naar het bedrijfskundige gedeelte erachter. We zijn dan wel een marketingbureau, maar zonder melk heb je geen milkshake!

Op basis van deze goed uitgedachte strategie, volgt het concept. Wij zorgen ervoor dat er een tof idee komt te liggen, passend bij jouw organisatie en wensen.

Wanneer de strategie en het concept liggen, is het tijd om dit goede concept ook in de praktijk te brengen. Als marketingbureau helpen we jou bij het maken van content en advertenties. Vormgeving, copy, campagnes, branding of advertenties, wij helpen je bij wat je ook maar nodig hebt.

Wil je niet het gehele pakket, maar wel ondersteuning op marketing? Dan hebben we ook pakketten voor alleen strategie, alleen content of alleen advertenties. Voor ieder wat wils dus!

Onze cases

Als marketingbureau zijn we constant in beweging om de mooiste campagnes, concepten en projecten neer te zetten. We zijn natuurlijk trots op elk project, maar stiekem hebben we er een aantal waar we nét ietsje trotser op zijn. Bekijk onze cases hieronder.

Klanten

Waar we blij van worden

Op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen

De wereld van marketing veranderd voortdurend, waardoor het een uitdaging kan zijn om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij Milkshake marketing zijn we altijd op de hoogte van deze nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarnaast hebben we als marketingbureau toegang tot de nieuwste tools én weten wij hoe we ze moeten gebruiken. Een samenwerking met Milkshake marketing zorgt ervoor dat je kan profiteren van de kennis en kunde die wij als marketingbureau in huis hebben. Binnen Milkshake marketing volgen we regelmatig cursussen, webinars of workshops die ervoor zorgen dat wij altijd op de hoogte zijn. Meer weten over waarmee wij onze kennis verbreden? Volg ons op LinkedIn!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een marketingbureau voor jouw bedrijf? Milkshake marketing bespreekt deze graag met je! Neem contact op met ons voor meer informatie.