Kim en Colinda brainstormen voor milkshake marketing

Aanbod Marketingabonnementen

Ben je op zoek naar een resultaatgericht en creatief marketingbureau? Van creatieve content tot converterende advertenties, met onze marketingabonnementen heb je in no-time jouw marketingdoelen bereikt. Met onze uitgebreide expertise en succesvolle strategieën helpen wij om jouw doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

De marketingabonnementen

Bij Milkshake marketing bieden we flexibele marketingabonnementen, die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. We begrijpen dat geen een bedrijf hetzelfde is. Daarom bieden we verschillende abonnementen die variëren in scope, budget en doelstellingen. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde onderneming, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Onze marketingabonnementen omvatten een breed scala aan diensten die je helpen om je merk te versterken, je online aanwezigheid te vergroten en meer leads en conversies te genereren. Dit zijn onze marketingabonnementen:

Marketingplan

Een stevige basis voor je marketing. Direct toepasbaar om je doelstellingen te behalen.


Advertenties

Online vindbaarheid? We maken, beheren en optimaliseren je advertenties voor nog meer conversie en waardevolle zichtbaarheid.
Content

Creatieve input nodig voor je socials? Houden we van! Wij regelen je socials zodat jij je weer bezig kunt houden met je eigen werk.

Met onze marketingabonnementen kun je profiteren van onze uitgebreide expertise en ervaring op alle gebieden van digitale marketing. Of je nu je merkbekendheid wilt vergroten, leads wilt genereren of je online verkoop wil stimuleren, wij hebben de juiste strategie voor jou.

Interesse?

Onze aanpak

  • Bedrijfsstrategie
    Laten we beginnen bij het begin: de bedrijfsstrategie. Waar loop je tegenaan? Waarom behaal je niet de gewenste resultaten? En zijn er kansen die jij nog niet hebt gezien? Wij geven een helder advies zodat jij wèl jouw doelen behaalt. Zo hebben wij dit voor zorgverzekeraar Aevitae gedaan, een goede strategie zorgde ervoor dat alle doelen werden behaalt.
  • Concept
    Heeft jouw marketing een nieuwe impuls nodig? Wij bedenken toffe concepten die goed aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie. Zo zorgen we ervoor dat jouw verhaal aansluit bij wat je communiceert. Neem eens een kijkje bij Noordhoff. Hier hebben wij een mooi concept bedacht die perfect aansloot bij de wensen van de organisatie.
  • Advertenties en content
    Een goede contentstrategie, converterende advertenties of vormgeving… Maken is een geval apart en kost tijd. Wij hebben experts die zorgen dat jouw bedrijf goed voor de dag komt. Zie onze mooie samenwerking met Pannenkoekenhuizen, om te zien wat wij voor hun hebben betekend.

Milkshake marketing, hét no-nonsense marketingbureau


Een stevige strategie, creatieve concepten en converterende advertenties en content: wij kijken verder dan jouw huidige marketingstrategie. Samen nemen we jouw bedrijf onder de loep en analyseren we hoe we jou het best kunnen helpen. Misschien wil je een online community opbouwen, maar lukt dat niet helemaal. Of misschien probeer je leads binnen te halen via een LinkedIn advertenties, maar converteert de advertentie minder goed dan je had verwacht. Marketing kost tijd. En je hoeft het niet alleen te doen! Schakel één - of meer - van onze marketingabonnementen in, zodat jij kan focussen op het grotere plaatje.


Projecten waar wij trots op zijn

Weten wat wij hebben gedaan voor andere klanten? In plaats van dat wij alles uitleggen, kan je rustig rondneuzen in onze projecten. Van advertentiebeheer tot gehele strategieën, je vindt het hier allemaal!

Klanten

Waar we blij van worden