Kim en Colinda brainstormen voor milkshake marketing

Logo en huisstijlontwerp

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw logo? Of wil je jouw branding naar een hoger niveau tillen met een professionele huisstijl? We helpen je graag.

Pakketten
Branding

Waarom is een professionele huisstijl belangrijk?

Een huisstijl is dé visuele weergave van jouw waarden, missie en de positionering van je bedrijf. Met een goede huisstijl kan je herkenning en vertrouwen opbouwen bij klanten. Een herkenbare huisstijl onderscheidt jouw bedrijf van concurrenten op de markt en kan een grote invloed hebben op de reis die klanten ondergaan op weg naar jouw dienst of product.

Met een professionele huisstijl kun je een consistente uitstraling voor je producten en diensten creëren die aanslaat bij je doelgroep. Dit omvat bijvoorbeeld je logo-ontwerp, typografie, kleuren, taalgebruik en meer. Door op alle platforms een samenhangende boodschap te creëren, zullen klanten een emotionele band met je merk vormen, waardoor ze eerder geneigd zullen zijn in de toekomst zaken met je te doen.

LOGO PAKKET

HUISSTIJLPAKKET

2 voorstellen voor een logo
1 correctieronde
Oplevering in EPS
Pakket kiezen (vanaf €750)
2 voostellen voor een huisstijl
Uitgewerkte huisstijlsheet
1 correctieronde
Oplevering in EPS
Pakket kiezen (vanaf €1500)

Liever eerst nog wat meer weten?

Geen zorgen! Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden over diensten die we kunnen bieden an jouw bedrijf. Bel of mail ons gerust door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Projecten

Waar we trots op zijn

Van rebranding tot logo-ontwerp, wij hebben boordenvol ervaring in de pocket! Wij hebben al aardig wat organisaties ondersteund in hun marketing. Lees in onderstaande projecten hoe wij bedrijven zoals die van jou helpen met hun marketing- en vormgevingsvragen.

Milkshake Marketing

Hét marketingbureau voor jouw professionele huisstijl

Milkshake marketing, opgericht door ervaren marketeers Kim en Colinda, is dé plek voor bedrijven die op zoek zijn naar een boost voor hun online marketing. Veel bedrijven zijn op zoek naar een online marketingbureau die voor hun een sterke strategie en een meeslepende professionele huisstijl kan creëren, gelukkig staan wij altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Een persoonlijke touch vinden we belangrijk en daarom kijken we altijd eerst naar je waarden en kansen als bedrijf. Dit doen we door de vinger op de zere plek te leggen en dit om te draaien naar succesvolle huisstijlen en marketinguitingen.

Het is onze missie om bedrijven te inspireren en ondersteunen bij de verschillende aspecten van marketing, van strategie tot content. Daarom bieden wij marketingdiensten op maat. Zo bereik jij de resultaten waar je altijd al op hebt gehoopt.

Bij Milkshake marketing, hét no nonsense online marketing bureau, ben je aan het juiste adres voor een messcherpe bedrijfsstrategie, kick-ass professionele huisstijl en goed converterende content en advertenties. Heb je ondersteuning nodig met jouw professionele huisstijl? Wij staan voor je klaar!

Klanten

Waar we blij van worden

Graag zelf al wat uitproberen?

Wil je zelf alvast wat leren over logo's en huisstijlen? Neem dan een kijkje op onze blogpagina! Deze pagina vullen wij regelmatig met blogs over verschillende onderwerpen, deze helpen je opweg bij het aanpakken van jouw marketing. Wil je een socialmediabericht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je graag weten waarom een goede strategie nou zo belangrijk is? Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou.

En wanneer je klaar bent voor de volgende stap? Kom dan gezellig langs in Amersfoort en dan kijken we samen naar een plan op maat voor jouw bedrijf!

FAQ's

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over marketing in Zeist, dus hebben we een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je marketingvragen graag.

Wat zijn de voordelen van een marketingbureau?
Kan Milkshake Marketing mijn websitepositie op Google verbeteren?
Is een strategie altijd nodig?
Welke marketingdiensten biedt Milkshake marketing?
Hoeveel controle heb ik over de marketing uitingen?

Heb jij een andere vraag over marketing? Neem gerust contact op, we beantwoorden je vragen graag.

Onze locatie

Het marketing bureau in
het klooster

Het Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster

Ons online marketing bureau zit in het bruisende Onze Lieve Vrouwe ter Eem Klooster in Amersfoort. In 1932 werd het klooster gebouwd en bood het een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Het is deze bijzondere omgeving die ons elke dag nieuwe inspiratie biedt voor sterke strategieën en mooie marketingcampagnes. Mensen uit Amersfoort komen hier veel samen, zowel binnen als buiten. Het klooster is omringd door een bos waar je mooi kan wandelen. Benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Kom gezellig een keer langs!