Doelgroep Estres Coaching
Case Estres klein
Wilder thoughts

Dit is KIWI Coaching

Vanuit een passie om iets voor mensen te kunnen betekenen en ze te helpen om weer te kunnen genieten van het leven, is KIWI Coaching ontstaan. Het resultaat straalt direct terug op de coach, het geeft voldoening en waardering. Dan heb je plezier in je werk.

KIWI Coaching bereikt dit door coaching te geven op het gebied van stress, burn-out en voeding. KIWI Coaching wil onderdeel zijn van een gezondheidscentrum en zo een directe samenwerking aangaan met andere hulpverleners om zo optimale zorg te kunnen bieden aan cliënten.

Klant: KIWI Coaching

Categorie: Strategie

Branche: Zorg

Unieke waarden

Keuze gemaakt voor unieke waarden ten opzichte van concurrenten. Dit is de basis voor het verhaal dat KIWI wil vertellen. Dit komt terug in alle content.

Concurrenten in kaart

Concurrenten in kaart gebracht zodat er beter kan worden bepaald hoe KIWI zich kan profileren. Met kennis van je markt kun je beter anticiperen.

Advies kanalen en middelen

We hebben de doelgroep bepaald en advies gegeven hoe deze het beste kan worden benaderd. Door specifiek te richten op deze doelgroep bereik je de juiste mensen.

Training SEO

Training voor het schrijven van SEO-proof teksten. Hierdoor is de website beter vindbaar en wordt de content vaker getoond.

“Ik was zoekende naar een partij die mij de juiste begeleiding kon geven om goede keuzes te maken voor de groei van mijn bedrijf. Dat ik bij Milkshake marketing uitkwam is dan ook vanzelfsprekend. Hun pragmatische aanpak sprak mij enorm aan.”

 

Oprichter KIWI Coaching, Petra Keur

Aanpak

We hebben een aantal sessies uit de stap Positioneren doorlopen zodat we heel specifiek aan de slag konden gaan met de vraag. In een vrij korte tijd hebben we zo een keuze kunnen maken voor het onderscheidend vermogen van KIWI Coaching ten opzichte van de concurrenten. Zonder de passie uit het oog te verliezen. Met deze basis hebben we een advies gegeven voor de vervolgstappen om klanten en stakeholders te bereiken. KIWI Coaching heeft ervoor gekozen om zelf aan de slag te gaan met de adviezen en daarna verder te gaan met de vervolgstappen.

 

Buiten deze sessies hebben we ook een training SEO gegeven, direct toepasbaar tijdens de bouw van de website.

“Ik zit boordevol ideeën, maar kon geen keuzes maken. Hoewel ik wist dat dit me te doen stond. Tijdens de sessies werd ik op een prettige manier begeleid in het maken van deze keuzes. Dit heeft me een helder beeld gegeven van de mogelijkheden. Ik kan nu weer gericht verder. Dit was het zetje dat ik nodig had. Ik liet me overtuigen door de prettige samenwerking, kennis en ervaring. Zo zijn we samen tot een oplossing gekomen die nauw aansluit op mijn passie.”

 

Oprichter KIWI Coaching, Petra Keur

Tevreden klant

Hoewel ze zelf een marketingachtergrond heeft, was de hulp toch wenselijk en prettig in het maken van de juiste keuzes en aanpak.