OP EEN PRETTIGE SAMENWERKING

Fatsoenlijke prijzen. Persoonlijke service.

We houden van transparantie. Zodat we van beide kanten weten waar we aan toe zijn en hoe we het beste kunnen samenwerken.

Onze aanpak bestaat uit drie stappen: strategie, concept, beheer. Afhankelijk van je behoefte kun je kiezen uit een van de strategische trajecten (strategie of concept), of voor de optie om ons in te zetten als je marketingteam op afstand (beheer).

Als marketingteam op afstand begeleiden we je met je marketing en communicatiewerkzaamheden, of we nemen het van je over. Je kunt kiezen uit onze standaard pakketten om voordeliger in te kopen of voor maatwerk als je een specifieke vraag hebt.

We delen onze prijzen, maar uiteraard is het ook mogelijk om maatwerk te bespreken. Neem dan even via mail of telefoon contact op, dat praat makkelijker!

STRATEGIE

Volledig traject. Je strategie in 1x helder.

Ben jij er net als wij van overtuigd dat een goede marketing- en contentstrategie je gaat helpen om helder en succesvol te communiceren met je klant?

Volg dan het volledige strategietraject. Of heb je zelf al stappen gezet en alleen behoefte aan een van beide trajecten, dan kies je daarvoor.

Lees meer over onze strategie en de verschillende pakketten.

CONCEPT

Van hersenspinsel tot creatieve beleving.

Wil je je merk graag gericht in de markt zetten, maar mis je de juiste invalshoek? Onze creatieve koppen kunnen toveren. Van een idee in basis ontstaat een concept waar je al je diensten en producten aan op kunt hangen.

Zo heb je niet alleen een richting voor je merk maar zet je meteen een beleving neer voor je klanten. En dat is waar het om gaat. Klanten kopen geen producten meer, zo zijn op zoek naar een beleving en willen daar bij horen. Bij jou dus.

Je kunt het direct goed aanpakken door het traject in te gaan, maar we kunnen je ook op weg helpen met een aantal ideeën of een brainstorm. Jij kiest.

BEHEER

Voor een vliegende start, of een soepele voortgang.

Zet je ons graag in als je marketingteam op afstand? Dan ga je voor de stap Beheer. Je kunt ons vragen voor een specifieke opdracht, dan maken we een passende offerte.

Of kies voor een van onze pakketten om een vliegende start te maken en te besparen op het uurtarief. Of je nou wilt starten met social media, je account wilt laten beheren of je advertenties op continue basis wilt laten optimaliseren.

Wij zijn je team!

De prijzen die je bij de pakketten ziet staan zijn gebaseerd op reeds ingerichte accounts en lopende advertenties. Als we samen een traject of maatwerk starten voor bijvoorbeeld het maken van een advertentiestrategie of het aanmaken van advertenties, maken we een maatwerkofferte aangepast aan je wensen. Prijzen zijn excl. BTW.