CONTACT

We helpen je graag!

We komen graag in contact met je. Ben je toe aan een volgende stap met je bedrijf? Of je nou wilt professionaliseren, je positionering wilt heroverwegen, op zoek bent naar een creatieve partner voor de beste campagne of het beheer van je socials wilt regelen zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt.

Heb je onze aanpak bekeken en spreekt het je aan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We praten graag met je verder over de mogelijkheden om je die gewenste volgende stap te laten maken.

De klanten die wij helpen op strategisch vlak zijn veelal bedrijven die toe zijn aan een volgende stap in hun professionalisering. De klanten die we helpen met creatieve concepten zijn vaak grotere bedrijven of afdelingen die zich willen onderscheiden, draagvlak willen creëren of hun imago een boost willen geven. Wij bedenken concepten die je doelgroep niet meer vergeet en maken het ook nog voor je.

Heb je een vraag, wil je met ons sparren of wil je een offerte aanvragen? We horen graag van je!

Contact Kim van Brink
Contact Colinda de Jong

BELLEN MET KIM?

BELLEN MET COLINDA?

Laten we samen mooie resultaten behalen!

STUUR ONS EEN BERICHTJE

Verstuur

Laat je een berichtje achter? We nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. We helpen je graag die stap verder waar je aan toe bent. Maar eerst willen we je leren kennen. Milkshake’je doen?